Переваги і користь упаковки з картону

Переваги і користь упаковки з картону

Картонна упаковка – це знак якості вашої продукції. Сьогодні для споживача важлива не лише естетична складова продукту і його оформлення, а й зручність його використання, безпека виготовлення і утилізації для навколишнього середовища. І пакувальні коробки з картону показують свідомість виробника, а також його турботу про своїх покупців.

Збереження страв

Жорсткі стінки картонних коробок роблять їх зручними в транспортуванні. Упаковки можна скласти одна на одну і при переміщенні вони збережуть свою форму, а страви всередині не помнуться і не деформуються. Незважаючи на свою щільність, картон дуже легкий, що не створює зайвого навантаження при транспортуванні. Крім того, папір відмінно захищає продукт від сторонніх запахів, завітрювання, не передає жодних додаткових домішок при прямому контакті навіть з гарячими, жирними і вологими стравами. Якщо коробку не перевертати під час доставки, споживач отримає блюдо ідентичне тому, що отримують клієнти в закладі прямо після приготування, включаючи свіжий запах і смак.

Зручність експлуатації

Ми розробляємо конструкцію своїх коробочок так, щоб їх зручно було використовувати не тільки для доставки, але і для вживання їжі. Вони привабливо виглядають на столі, легко утримуються однією рукою, якщо доводиться їсти в “польових” умовах. Підходять для того, щоб розігрівати їжу в мікрохвильовці.

Після використання картонна коробка просто викидається – екологічна целюлоза повністю руйнується в природі (на відміну від поліетилену), а також може використовуватися для вторинної переробки. На відміну від пластикового блістеру, папір можна компактно скласти і він не займе багато місця в сміттєвому мішку. Та й зберігати чисті картонні коробки в складеному вигляді дуже зручно, що оцінять замовники, які купують таку тару оптом.

Багатофункціональність

Завдяки перерахованим вище якостям, картон підходить для доставки і транспортування найрізноманітніших продуктів. Починаючи від популярного сьогодні фаст-фуду в вигляді бургерів, суші, піци і закінчуючи:

• десертами;
• другими стравами;
• салатами;
• свіжими фруктами.

А виготовлення коробок під замовлення дозволяє отримати конструкцію оптимальної форми – трапецію під локшину, трикутник під сендвічі, лавашролл-бокс.

Привабливий зовнішній вигляд

Більшість споживачів позитивно сприймає доставку їжі в коробках з картону. Ви можете вибрати нейтральну упаковку під певний вид продуктів або навпаки – яскраву і ту що запам’ятовується, виконану у фірмових кольорах. Також можна стильно брендувати упаковку, надрукувати контактні дані або побажання, поздоровлення, іншу тематичну інформацію. Так що це не лише спосіб красиво доставити продукт споживачеві, але і додаткова реклама вашого бізнесу.

Економічна вигода

Незважаючи на всі переваги, паперові коробки на замовлення обходяться дешевше будь-якого іншого типу тари. У компанії Екобокс діє система знижок для постійних клієнтів і гнучкі обсяги тиражів, завдяки яким вам не доведеться переплачувати або купувати зайве. Доступні готові конструкції різних конфігурацій і розмірів, а також виготовлення упаковки за індивідуальними параметрами.

Поширити цю публікацію